Team building

De ce sailing?

FunSailing-team-building

Skipperul este omul esential de pe barca, el fiind cel responsabil pentru yacht si pentru echipajul sau. Insa chiar si cei mai iscusiti skipperi au nevoie de un echipaj unit, dinamic, vigilent si responsabil, care impreuna sa functioneze ca o echipa. Skipperul este cel care coordoneaza, dar echipajul reprezinta mainile, ochii si urechile sale.

Sailingul este un sport de echipa, iar prin team building-urile pe care le organizam ne propunem sa aducem impreuna oameni cu personalitati diferite si sa ii invatam sa lucreze impreuna. Ezitarile si nemultumirile trebuie lasate la o parte! Ele trebuie inlocuite de incredere si respect reciproc! Fiecare membru al echipajului are un rol si trebuie sa il duca la capat in mod responsabil. Iar la final vin performanta si satisfactia, dar si bucuria si distractia!

Team building-urile la sailing sunt o alternativa mai atragatoare, credem noi, dar poate si mai “anevoioasa” pentru ca echipa ta sa iasa din zona de confort. Sunt conditii cu adevarat unice care te invata sa fii responsabil, sa ai incredere in omul de langa tine, sa iei decizii sau sa asculti de deciziile altora, sa vezi imaginea de ansamblu a situatiilor, fara a pierde din vedere detaliile. Skipperii nostri nu au doar experienta in sailing, ci sunt, la randul lor, coordonatori de echipe in mediul de business.

FunSailing Romania organizeaza team building-uri adaptate nevoilor tale si ale echipei tale, atat pe litoralul Marii Negre, cat si in Marea Mediteraneana. Si ce putem sa iti promitem este ca, dupa ce tu si echipa ta veti trage din greu pe valuri pentru a “functiona” impreuna, nu doar ca va veti indragosti de acest sport, dar va veti schimba macar putin viziunea asupra vietii si a proiectelor de zi cu zi. Iar mai apoi, veti sarbatori alaturi de noi, in stilul FunSailing!

Pentru detalii sau intrebari va stam la dispozitie,
Echipa FunSailing

Copyright media:

LN