logoFunSailing symFunSailing rudder icClose icFb icFbsq icHeart icIg icInfo icMail icMl icMoveDown icMoveLeft icMoveRight icMoveUp icRows icSearch icTw icVm icYt
2020 inseamna pentru noi 10 ani de evenimente pe ape sarate si yachturi cu vele, este anul care marcheaza un deceniu de existenta FunSailing! Asa ca, ne-am propus sa fie un sezon special, un festival pe mare, plin de bule de tot felul, de distractie si voie buna, in compania prietenilor nostri vechi si noi.

Vom sarbatori, in cele mai mari flotile FunSailing de pana acum, tot ce inseamna FunSailing pentru noi: pasiunea iremediabila pentru sailing, comunitatea de oameni aventurieri si sufletisti pe care am construit-o, setea pentru expeditii si explorare, dorinta de libertate si deconectare. Toate astea pe ritmurile muzicii bune cu care v-am obisnuit, alaturi de skipperii pe care i-am format si skipperii prieteni si cu o dorinta, mai arzatoare ca niciodata, de a face totul intr-un mod cat mai sustenabil pentru natura.

Cele 3 evenimente din anul 2020 stau sub semnul tricolorului romanesc. Ne numim FunSailing Romania si este tara pe care o reprezentam pe mare, iar fiecare culoare are o anume semnificatie in gandurile noastre de marinari.

Toate cele 3 evenimente se vor desfasura pe marile Greciei, tara in care am avut, pana acum, cele mai multe evenimente si cei mai multi prieteni stransi in acelasi loc. Vom naviga in insulele Ionice de Sud, pe cele mai frumoase nuante de albastru, ne vom bucura de soarele din Sporade si ne vom petrece in golful nostru preferat din Saronice.

Nu va conta pe ce barca sunteti, pentru ca vom sta lipiti unii de ceilalti ca iahtul de apa. Nu va exista eveniment fara surprize si fara toti skipperii FunSailing prezenti in flotila! Baloo, Wulkie, Tavi, Horica si Luci, vom fi toti pe barci, probabil emotionati, dar sigur entuziasmati de FunSailing 10 ani FLOTILLA BUBBLES!

37 boats/300 people in 2019!
Thank you!

Destinations Greece, Turkey, Spain and other perfect sailing destinations View more

funinstagram

  • January’s antidote. And the living is easy.
#thaifun2020 #asia #thailand #funsailing #summerinjanuary #wintercheaters #tbt #memories #travel #explore #beachlife #islandhopping
  • Perhaps we’re already missing the sailing days, the heat, the yachts, the adventure and the friends. Perhaps...
#thaifun2020 #sailing #islandhopping #lifeonayacht #adventure #explore #sailinginjanuary
  • We absolutely loved every minute of this amazing experience and we can’t believe it how 10 days flew by so fast! Cheers for an epic holiday!
#goodvibes #chemistry #funsailing #fun #friends #family #thaifun2020 #exotic #epic #experience #thailand #islandhopping
  • Thank you, paradise, for having us! Big thanks to all crew members and skippers for this adventurous, beautiful, unforgettable #thaifun experience!
#funsailingromania #thaifun2020 #unforgettable #memoriesthatlastalifetime #friends #family #fun #sailing #adventure #travel #explore #fromsunrisetillsunset
  • The complete FunSailing #thaifun2020 flotilla and the happy, crazy, gorgeous people on board! We salute you! 😎🌴🍹⛵️
#funsailing #thaifun #flotillalife #sailinginjanuary #amazingpeople #friends #fun #paradise #sailing
  • This is how we roll on a Wednesday. Or a Friday. Or a Monday. Basically, we have no idea what day of the week it is 🤭🤫😲 #losttrackoftime #livingontheboat #thaifun #sailingdays #islandhopping #fun #jump #splash #friends
  • #nofilter views we can‘t get enough of

#thaifun #kohkut #sailing #travel #explore #islandhopping #tropical #nature