Membri

Beneficii si avantaje

FunSailing_Club_Nautic_Membri_crop

Care sunt beneficiile Membrilor Clubului?

1.  Acces la evenimentele FunSailing

Membrii Clubului beneficiaza de accesul la evenimentele Clubului in limita locurilor disponibile. Rezerva locul din timp pentru a fi sigur de participarea in evenimentul pe care ti-l doresti.

2. Mile FunSailing

FunSailing promoveaza navigatia cu vele si isi propune sa o faca accesibila. Membrii Clubului vor acumula automat Mile FunSailing (MFS) cand sunt pe mare. Fiecarui eveniment ii sunt alocate un numar de MFS, care pot fi apoi folosite ca discount sau plata integrala a oricarui produs sau serviciu FunSailing.

Prietenii tai sunt si prietenii nostri. Ne bucuram sa-i cunoastem cu fiecare iesire si pentru ca ne recomanzi vrem sa te rasplatim.

3. Barca MEA

Clubul Nautic FunSailing te ajuta sa pilotezi propria ta barca. Membrii Clubului beneficiaza de reducere la cursurile de navigatie cu vele organizate de scolile de profil.

Contacteaza-ne pentru detalii suplimentare.

Cum pot sa devin Membru

1. Citeste Regulamentul de Ordine Interioara aici.

2. Creeaza contul de Membru

Acceseaza zona de membri si creeaza-ti contul personal si profilul de membru. Pastreaza datele de identificare si nu le da nimanui altcuiva. Informatiile introduse sunt stocate in conformitate cu legislatia in vigoare si ne ajuta sa ne organizam eficient. Te rugam sa pastrezi datele personale actualizate in permanenta pentru ca le vom folosi cand organizam evenimente (boarding, tricouri, etc…)

3. Plateste cotizatia anuala

Cotizatia anuala este de 180 RON si se plateste in contul asociatiei. Statutul de membru activ este confirmat dupa efectuarea platii si este valabil un an de la inregistrarea platii.
Acceseaza linkul de plata din contul personal de membru.

Te asteptam la bord,
Echipa FunSailing

Copyright media:

LN