Prima data la sailing

Ce trebuie sa stii

FunSailing_sailing_prima_data_crop

Plecarea din port se face in general sambata dupa ce barca a fost luata in primire „check-in” si dupa ce s-au facut toate cumparaturile, respectiv produse de intretinere a barcii, bautura si mancare. In timpul zilei navigam in jur de 4-8 ore in functie de distanta pana la urmatoarea destinatie iar seara dormim in port acostati sau la ancora in golfuri protejate de valuri.

In functie de atractiile din locul unde vrem sa ajungem planuim suficient timp pentru explorat orasul, insula sau natura. Putem inchiria scutere, ATV-uri, biciclete, masini sau pur si simplu sa lenevim la plaja sau la o taverna din apropierea marinei.

FunSailing-timp-liber

Ce trebuie sa impachetezi In general, persoanele care vin pentru prima data la sailing folosesc cam o treime din lucrurile pe care le-au luat cu ei in bagaj. Poti optimiza bagajul impachetand doar strictul necesar: ce trebuie sa ai la tine

Toate cabinele sunt prevazute cu dulapuri in care incap lucrurile personale intr-un fel ergonomic, asigurand suficient spatiu in cabina. Geanta de voiaj cu care transportam lucrurile trebuie sa poata fi pliata sau impachetata cu usurinta si sa fie depozitata pe intreaga perioada a excursiei fara a ocupa foarte mult loc. NU folositi trolerere, geamantane sau valize, acestea pot bloca accesul facil in camere.

Toate ambarcatiunile sunt prevazute cu veste de salvare si centuri de siguranta pentru toti pasagerii. Inainte de plecare, toti membrii vor primi instructiuni pentru siguranta si conduita la bord cat si indicatii pentru situatii de urgenta.

Un yacht are in dotarea standard: frigider, aragaz, cuptor chiuveta vesela si tacamuri, pahare si cani, ceainic, ustensile de gatit, lenjerie de pat si CD-Player.

Tensiunea electrica la bord este de 12V cu prize de masina iar cand suntem acostati si avem posibilitatea sa ne bransam la reteaua electrica prizele de 220V sunt si ele functionale.

Ciclade_FunSailing_Kythnos_5

Si nu in ultimul rand dorim sa atragem atentia asupra folosirii plasticului de unica folosinta la bordul yachturilor FunSailing. Nu incurajam folosirea paharelor, farfuriilor, tacamurilor, pungilor, caserolelor, paielor sau a altor obiecte din plastic, de unica folosinta. Suntem pe mare si, la o adiere de vant, aceste plastice aterizeaza in apa. Am auzit cu totii despre marile insule miscatoare formate din plastic din mari, oceane, lacuri si nu numai. Nu vrem sa contribuim la formarea lor, dimpotriva! Afla mai multe aici!

Va asteptam la bord,
Echipa FunSailing

Copyright media:

LN, Desene cu lumina, Bavaria Yachtbau