FunKidSailing 2017

Ei bine, sa vezi si sa nu crezi: 8 barci in marina Lefkada, pline doldora de copii, gata sa inceapa de duminica o tura de neuitat de o saptamana. Eram putin circumspecti la inceput de cum o sa decurga saptamana, tinand cont de faptul ca nu mai eram asa putini ca anul trecut si ca numarul de copii se triplase. In medie pe fiecare barca au fost doua familii si cel putin 3 copii. Cei mici au fost prezenti in adevaratul sens al zicalei cu mic cu mare: de la 6 luni pana la 12 ani.

Spre deosebire de anul trecut, am petrecut majoritatea noptilor la ancora, legati de pietre, facandu-ne piscine proprii cu balaceala asigurata. Gradinita a poposit pe Meganisi, Ithaki, Kefalonia, Atokos, Kastos si Kalamos. O saptamana de mancare sanatoasa, baie cat cuprinde, jocuri, desen, povesti care mai de care mai gogonate, chicoteala maxima.

Doresc sa multumesc tuturor celor care au facut acest eveniment posibil si in special celor de la Eau Thermale Avene pentru asigurarea cremelor de soare speciale pentru cei mici, cremelor after-sun, apei termale si surprizelor pregatite pentru copii. Uite asa, iesirea de proba de anul trecut s-a transformat intr-o iesire recurenta, asteptata de la an la an.

Ne vedem in 2018 si mai multi si mai mari !

P1100351_resize IMG_20170627_1941350 IMG_8597 IMG_8517 IMG_8409 Viitorul YCT tractare de urgenta :) After-sun 123 la perete STOP mici si mari la joaca Inghetata za best !

Copyright media:

Andu, Sami, Perju, Liviu