04-11 sep 2021 FunTastico Sicily to Egadi

Insulele Egadi ⁄ Italia

04 sep 2021 11 sep 2021
 • Data:
  04 septembrie 2021 – 11 septembrie 2021
 • Locatia:
  Insulele Egadi ⁄ Italia
 • Marea:
  Marea Tireniană
 • Ruta:
  ⛵ Sicilia • Favignana • Marettimo • Levanzo
 • Imbarcarea:
  Marina di Marsala Marina Levante
  Via Lungomare Mediterraneo - 91025‚ Marsala (Sicilia)‚ Italia
  37.787394 ‚ 12.4434645
 • Locuri:
  40
 • Yachturi:
  4
 • MFS:
  100
 • Transport:
  Avion la Palermo Airport [PMO] / Catania Fontanarossa Airport [CTA]
 • Accent:
  faună acvatică, snorkeling, golfuri cu apă turcoaz, orășele insulare autentice
 • Coordonator:
  Luci
  luci[at]funsailing.ro
 • Pret:
  Promo: 570€ până la 31.03 (250€ avans )
  Late: 610€ până la 03.09 (268€ avans)
  Pretul se aplica doar membrilor FunSailing! Rezervarea se considera valida dupa plata avansului! Afla cum poti deveni membru...
 • Pretul include:

  → ambarcațiune 2015+
  → permis acces în rezervația marină Egadi
  → loc în cabină dublă
  → lenjerie de pat și prosoape de baie
  → welcome pack
  → skipper
  → dinghy cu motor
  → curațenie finală

 • Pretul nu include:

  → transfer până la marină
  → taxe portuare (marine/buoy-uri), apă-curent, diesel pentru barcă (~70€/pers.)
  → provizii (mâncare, băutură) și produse menaj (~60€/pers.)

 • Evenimentul este destinat exclusiv membrilor Clubului Nautic FunSailing România. Prețul reprezintă contravaloarea unui loc într-o cabină dublă la bordul unui yacht. Prețul se aplică doar membrilor cu statut activ al Clubului Nautic FunSailing. Pentru a afla cum poți deveni membru al Clubului Nautic FunSailing accesează secțiunea de membri.

  Prețul promo este activ până la data specificată, poate fi blocat prin plata avansului și se aplică în limita locurilor disponibile.

  Locul se poate plăti integral sau în două rate, 250 euro avans la confirmare și restul cu 60 de zile înainte de data evenimentului. Confirmarea rezervării este condiționată de plata integrală sau parțială a locului.

  COVID-19 - În cazul în care călătoriile înspre și dinspre țara de desfășurare a evenimentului vor fi restricționate prin carantină sau restricții de acces în perioada stabilită, evenimentul va fi reprogramat. Toate biletele rămân valabile pentru noua dată. Biletul poate fi transferat unei alte persoane in cazul în care posesorul acestuia se află în imposibilitatea participării la eveniment. Contravaloarea biletului poate fi returnată prin găsirea unui înlocuitor.

  Ruta poate suferi modificări datorate condițiilor meteo nefavorabile sau altor evenimente neprevăzute.

  Contactați coordonatorul de eveniment pentru informații detaliate.

Această rută FunTastico este un mix între coasta de Vest a Siciliei și Rezervația Marină Protejată Egadi, un mic paradis mediteranean. Ți-o recomandăm dacă ai și spirit de Aventură și dacă ești dornic să vezi o zonă mai puțin turistică, dar extrem de fermecătoare.

Cele trei insule Egadi spre care și printre care vom naviga sunt Favignana, Levanzo și Marettimo. Favignana se mai numește și La Farfalla, având forma unui fluture, și este cea mai mare dintre cele trei. Levanzo este insula cea mai mică, dar nu mai puțin spectaculoasă. Totul este minimalist aici: există un sat, o stradă, două magazine, două hoteluri și două restaurante. Deconectarea de la cotidian este 100% asigurată. Marettimo este insula cea mai izolată, dar merită văzută pentru ca este o frumusețe a naturii iar viața marină este aproape neatinsă.

Aceasta este cea mai mare zonă marină protejată din Europa, suprafețele de alge Posidonia constituie un habitat valoros pentru reproducerea a numeroase specii de pești. Găsim o mare varietate de păsări rezidente și migratoare, cetacee extraordinare, broaște țestoase marine și o specie rară de foci.

La Vita e Bella în această zonă idilică a Italiei.

Noul punct de plecare va fi din Marina di Marsala din Marsala (Sicilia); Trapani, punctul initial de plecare, va fi inclus ca punct intermediar pe ruta.

Check-in/ Check-out
Check-in (îmbarcare): sâmbătă, 4 septembrie 2021, ora 17:00
Check-out (debarcare): sâmbătă, 11 septembrie 2021, ora 08:00
Întoarcerea în marină de plecare se va face vineri, 10 septembrie 2021, ora 17:00

Tranfer
→ optim
Cu avionul pana la Palermo [PMO], transfer Palermo – Marsala cu minivan organizat (~ 1h 30) 140€ segment 8 pers. (6 pers. daca exista restrictii) / cu bus local (~ 2h)/ cu tren (~ 4h-5h).
→ alternativ
Cu avionul pana la Catania [CTA], transfer Catania – Marsala cu masina (~ 4h, 334km). Recomandat pentru cei care vor sa faca turul insulei.
Companii aeriene care opereaza zboruri pe aceste rute: Ryanair