Seanergya Yachting

Suntem Oana si Cosmin si echipa noastra se numeste Seanergya Yachting. SY_1
Povestea noastra incepe acum aproape 10 ani cand amandoi am descoperit marea intr-un alt fel, de pe un velier. Intre timp am facut o gramada de chestii cool in sailing, de la evenimente nautice la activitati sportive (regate) pentru ca suntem si oficiali de cursa (arbitri de yachting).Cand vrem sa ne laudam, nu uitam sa povestim, ca niste lupi de mare ce suntem, ca am facut o tura peste Atlantic. Cu barca, ce credeati? La Atlantic Rally for Cruisers, o cursa unde ne-am testat puterile, rezistenta si nervii, dar ce ne-a mai placut… Acum ati prins ideea, da? SuntemSY_2 pasionati de sailing si suntem pasionati de ceea ce facem. Ne place rau de tot sa transformam oamenii in sailori 🙂 Cum? Prin scoala noastra de navigatie unde ai la dispozitie cateva cursuri, asa, ca pentru inceput: cursuri de pregatire ca sa te dai cu barca pana la 6 nm in larg si oricat de multe mile vrei in lung. Barca este desigur cu vele, asa cum iti place tie. Asa ca, daca vrei sa devii skipper certificat pe un velier, suntem aici! Impreuna cu prietenii nostri de la
FunSailing, am format o comunitate de pasionati ai velelor in care certificarea, pregatirea si distractia merg mana-n mana si se completeaza una pe alta.
Daca vrei sa afli mai multe despre noi si despre cursurile noastre, te invitam sa ne dai un like aici: https://www.facebook.com/seanergya/sau sa ne faci o vizita la http://www.seanergya.ro.